با عرض سلام و خسته نباشید آقای دکتر چند وقت بعد اکه از قطع قرص دکوتان من حدود 8 ماه به صورت یک روز در میان دکوتان خوردم میشه برای لیزر جای جوش و تیرگی ناشی از مالیدن خمیر دندان روی پوست اقدام کرد؟ و این که آیا این نوع تیرگی ناشی از خمیر دندان که به صورت یک لک هست با دارو قابل درمانه؟ اگه هست اسم دارو را معرفی کنید ممنون میشم. در واقع فکر میکنم پوستم دچار یه سوختگی با خمیر دندان شده که پماد ترمیم کننده هم استفاده کردم ولی بی فایده بوده. ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

احتمالا نوع لکتون ار لکه های پس از التهاب میباشد. این نوع لکه ها اگه زمینه ژنتیکی لکه های سرشتی مانند ملاسما وجود نداشته باشه معمولا به مرور زمان کمتر میشوند. استفاده از ضد آفتاب ، عدم تحریک پوست و استفاده از کرمهای لایه بردار و ضد لک به تسریع درمان کمک میکند. [1401-02-20]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

با این راهکارهای ساده عفونت گوش را درمان کنید

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

اقدامات لازم پس از کاشت مو به روش ترکیبی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بهترین روشهای کاشت مو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

چه کسانی به پستان فیبروکیستیک مبتلا می شوند؟

نقش سدیم و پتاسیم در بدن ورزشکاران

همه چیر درباره عوارض بوتاکس صورت

کهیر آفتاب یا solar utricaria چیست؟

آیا تزریق فیلر عوارض زیادی دارد؟

نکاتی درباره بیماری پیرونی

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]