سلام آقای دکتر .وخت بخیر برای جوش های زیر پوستی م یک دوره اداپالن و دو دوره فلئوسینولون استفاده کردم خیلی موثر بودن یعنی عالی بودن فک کنم نیازه یه دوره دیگه استفاده کنم به نظر شما اداپالن یا فلئوسینولون؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

فلوسینولون رو نباید در صورت و برای درمان جوش و بخصوص طولانی مدت مصرف کنید. اونرو حتما قطع کنید.این دارو کورتونه و مصرف طولانی مدت اون باعث تشدید ضایعاتتون خواهد شد. [1401-02-19]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

افزایش تراکم یا پر پشت شدن موی سر

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

مراقبت ازپوست بچه های اگزمایی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

درمان لبخند لثه ای با تزریق بوتاکس

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

جوانسازی با آر اف فرکشنال

ریزش سکه ای ریش آقایان به چه علت است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

علت علائم عوارض و روشهای درمان انسداد کلیه

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

سفیدی مو

جراحی واریکوسل یا واريکوسلکتومی چیست و چه عوارضی دارد؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]