سلام محمد هستم 22 سالمه. متاسفانه به کم کاری تیرویید دچار شدم. رفتم دکتر غدد الان تقریبا دو ماه هر روز صبح نصف قرص لووتیروکسین میخورم. متاسفانه از زمان مصرف قرص لووتیروکسین ریزش موی شدید گرفتم. ممنون میشم بهم بگید چی کنم.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در صورتیکه با مصرف داروها آزمایشات تیرویدتون طبیعی شده از این بابت نگران نباشید. اگه ریزش مو علت دیگه ای نداره میتونید محلول ماینوکسیدیل 5 درصد بزنید. [1401-02-19]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو ماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

روشهای جراحی و غیر جراحی لیفت شقیقه

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

اکو قلبی یا اکوکاردیوگرافی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

پاکسازی کامل پوست skin care چیست؟

درمان منافذ باز صورت

درباره سرطان های پوست بیشتر بدانید

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

چرا تشخیص زود هنگام در پیشگیری از پیشرفت سرطان پستان مهم است؟

سوالات شایع در مورد پیوند مو

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تغییر شیوه زندگی در بهبودی بیماری آسم در کودکان

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]