سلام من از بچگی لکه های شیر قهوه ای زیادی روی بدنم بود بعد 18 ساله که شدم تومورهای زیادی روی بدنم ظاهر شدن رفتم پیش دکتر پوست نمونه برداری انجام دادن بهم گفتن که نوروفیبر ماتوز دارم الان یه مدتی هست که روی سرم دراومده من سوال از شما داشتم که ایا مشکلی واسم ایجاد میکنه یانه ممنون میشم جوابمو بدین

دکتر جمال الدین حسن زاده :

نوروفیبروماتوز یک بیماری ژنتیکی است که یکی از علایم آن ایجاد تومورهایی بنام نوروفیبروم در پوست هستند. این تومورها غالبا بی آزارند و در موارد کمی ممکنه ایجاد مشکل نمایند. در صورتیکه تومور بعلت حجم یا مسایل ظاهری مشکل ساز باشه در مواردیکه امکان پذیر باشه میشه اونها رو جراحی نمود. [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی جنین

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

معایب و مزایای کرم های کورتون دار

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا دستگاه کویتیشن برای لاغری تاثیر دارد؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

دلایل ابتلا به عفونت ادراری

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

کاشت مو به روش fit با تراکم fut

رولر- وکیوم، اندرمولوژی، وکیوم درمانی برای درمان چاقی و سلولیت

کشف روش درمانی جدید برای بازیابی نسبی شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

اریتروملالژیا ( قرمزی و سوزش کف دست یا پا )

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تشخیص پانکراتیت یا التهاب پانکراس با سونوگرافی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

رژیم غذایی برای کبد چرب ـ قسمت اول

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]