باسلام خدمت آقای دکتر من چند وقت پیش بخاطر جوشهای صورتم به مطب شما مراجعه کردم وشما قرص دکوتان رو برای من تجویز کردید.تحقیقاتی که راجعبه قرص انجام دادم نشون دادکه اثرات بدی روی دستگاه گوارشی وبینایی میزاره،وموجب ریزش موونازک شدن تارهای مومیشه که غیرقابل برگشته.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

هر دارویی در کنار اثرات درمانی و مفیدش ممکنه یکسری عوارض هم داشته باشه. بایستی منافع و مضرات داروها درکنار هم سنجیده و در مواقعی که منافع دارو از مضرات و عوارض بالقوه دارو بیشتر باشه، اقدام به تجویز اون میشه. باید توجه داشت اطلاعات در دسترس در خصوص بیماریها و داروها که در اینترنت وجود دارد علی رغم مفید بودن ،در بسیاری از موارد موجب برداشت غیر دقیق میشود. لذا بهیچ عنوان نبایستی روند درمان رو بر اساس این اطلاعات بدون نظر پزشک تغییر داد. پزشک معالج شما عوارض داروهای مصرفی را مدنظر دارد . [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

نرمی استخوان یا راشیتیسم (ریکتز) چیست؟

زاويه دار كردن فک بدون جراحی

تفاوت ها و شباهتهای تزریق ژل و چربی

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

انحراف چشم ، از علل تا درمان

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تشخیص ندول های تیروئید با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

دلایل خشکی پوست چیست ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

اگزما تماسی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تکنيکهاي ريلکسيشن و يا تن آرامي

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]