سلام اقای دکتر خسته نباشید من سه ماه پیش اگزما دراوردم و بعد ی ماه رفت و بعد دو هفته درومد الان دوباره داره میره چیکار کنم دیگه در نیاد؟ خیلی اذیتم میکنه درضمن واسم داروی رواکوتان هم نوشتین ۲۰ تا مونده تموم بشه ی بار ازتون پرسیدم گفتین از عوارض اون داروه ولی واقعا اذیتم میکنه اگه مصرفش باعث میشه دوباره در بیاد بگید مصرف نکنم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

خشکی پوست جز عوارض معمول این داروست ودر تقریبا صد در صد درمان کنندگان این دارو دیده میشه. داروهاتون رو قطع نکنید تنها وازلین و مرطوب کننده استفاده کنید. در جلسات معاینه اگه لازم بود داروهای لازم دیگر تجویز خواهد شد. [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیاگزما

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

لیزر جوانسازی پوست دست چه مزایایی دارد؟

راههای مراقبت از پوست خشک چیست؟

ترجمه جواب ماموگرافی یا تفسیر آن

فوردایس چیست؟، ضایعات فوردایس تناسلی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا بیوفیدبک در درمان خار پاشنه موثر است؟

لیفت و حجم دهی به گونه با تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا بدون جراحی میتوان گونه را لیفت کرد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

علائم اسکيزوفرنيا

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]