با سلام و وقت بخیر راه درمان لکهای قرمز زیر پوستی ناشی از جوشهای دوران نوجوانی که هنوز هم رو پوست مونده چیه؟ لکهای قرمز زیر پوستی و کاملا صاف که از قدیم رو پوست مونده و خود به خود از بین نمیره کدوم نوع لیزر مناسبه و آیا درمان دارویی بدون لیزر هم جواب میده؟مثلا لایه بردار در ضمن من باردار هم هستم و سی سالمه میخوام بدونم میتونم دارو یا لیزر بکنم؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

پیشنهاد میکنم حتی الامکان درمان این موارد رو به بعد از بارداری موکول کنید. قرمزی پس از جوش اکثرا به مرور زمان کاهش میابد اما گاها از لیزرهای عروق مانند پی دی ال و یا آی پی ال استفاده میشه. [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

ارزیابی و آنالیز ساختار قامتی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ساختار کمر به چه صورت است؟

تزریق بوتاکس برای لبخند زیبا تر

دیابت بر ناتوانی جنسی مردان چه تاثیری دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

توصيه های برای كاهش مصرف انواع قندها و شیرینی ها

محافظت از پوست با ضدآفتاب

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

سرطان رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بیماری بهجت چشم چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تقلید صداها

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]