سلام و وقت بخیر آقای دکتر در درمان آکنه گاها از ترکیب ایزوترتینویین با آزیترو مایسین استفاده میشه و بعضی وقتا هم از ترکیب ایزوترتینویین و سفالکسین شما کدوم ترکیبو موثر تر میدونید برای جلوگیری از عود اولیه استفاده از ایزوترتینوین و بهبود آکنه در بلند مدت؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سفالکسین جز درمانهای معمول درمان آکنه نیست. مگر در موارد خاص. [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیآکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

انواع استخوان از نظر بافت، شکل و ساختار

مواد توهم زا

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

فیزیوتراپی در منزل برای چه کسانی مناسب است؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

مزایای روش کاشت مو به روش SUT

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

فواید ورزش در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

چرا بوتاکس تقلبی ؟

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

نقش كليدی مرطوب كننده ها در درمان سوريازيس

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت سوم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]