با عرض سلام و احترام. بنده چند سالی است که به بیماری ویتیلیگو مبتلا هستم. دارویی به نام ویتیلیگو گرین که ساخت کشور آمریکاست به بنده پیشنهاد شده است.اگه لطف کنید در مورد تاثیر این دارو به بنده مشورت دهید. باتشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بطور کلی بایستی در برابر محصولات ارایه شده در بازار برای درمان بیماریها بسیار با احتیاط و تردید برخورد نمود. هزاران محصول با ادعای درمان و تاثیرگزاری تحت عنوانهای مختلف مانند گیاهی بودن و...عرضه میشوند. این پدیده در همه نقاط جهان شایع است. در بعضی کشورها مانند ایران شیوع بیشتری دارد. این محصولات عمدتا یا بی تاثیرند و یا در بهترین حالت تاثیر معادل درمانهای معمول را دارند. که با توجه به قیمتهای بالا ارزش مصرف و امتحان ندارند. دارویی باید در درمان ویتیلیگو مورد استفاده قرار گیرد که شواهد علمی کافی داشته باشه [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

سونوگرافی غدد بزاقی دهان به چه دلیل انجام میشود؟

تخمدان پلی کیستیک - بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آیا لیزر موهای زائد خطرناک است؟

جراحی افزایش سایز پستان

بوتاکس زیر بغل برای درمان تعریق بیش از حد

تفاوت اگزما و بیماری پسوریازیس

تزریق چربی و بررسی عوارض آن

علل مقاومت به درمانهای موضعی در بیماران پسوریازیس

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

درمان درد دیسک کمر با لیزر پی ال دی دی