سلام آقای دکتر آیا این مسئله صحت داره که در لیزرهای آلکساندرایت از ژل استفاده نمیشه ؟ و فقط از جریان هوای سرد استفاده میشه؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

خیر، دستگاههای لیزر جهت خنک کردن پوست و کاهش عوارض و درد از سیستمهای خنک کننده استفاده میکنند.نوع این سیستمها در دستگاههای مختلف متفاوت است ولی عمدتا یا از سیستم هوای خنک و یا سیستم خنک کننده تماسی استفاده میشود.تا دو سال قبل دستگاههای الکساندرایت موجود در ایران از سیستم خنک کننده هوای سرد برخوردار بودند.در دو سال اخیر دستگاههای دارای سیستم تماسی نیز وارد کشور شده اند. محصولات مدیواستار ، کوترا و پرایم لیزر از این دسته هستند. در این سیستمها از ژل تماسی و نیز پوشش سلفون یکبارمصرف استفاده میشود. [1401-02-17]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

راکوتان چیست؟

مقایسه انواع غلات و کالری آنها

علائم و تشخیص تنگی کانال نخاعی گردن

توانبخشی ارتوپدی چیست و چه کاربردی دارد؟

لکنت چیست ؟

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

تزریق مفاصل فاست کمر

کاشت مو چقدر طول می کشد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

پیل کربن هالیوودی