باسلام ممنونم از پاسخ دهیتون.آقای دکتر شما برای من قرص ایزوترتینوین برای جوش تجویز کردیدیک ماه با برندتجاری هگزال استفاده کردم دوباره تجویز کردید دکوتان خریدم آیااشکالی نداره؟ واینکه دکترداروخانه گفتن کیفیت راکوتان بهتره قیمتش هم گرانتره آیا درسته ؟ومیتونم همزمان بامصرف این قرص روشن کننده سیگل حاوی هیدروکینون استفاده کنم.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

از لحاظ اثر بخشی و عوارض بنظر نمیرسه تفاوت بین مارکهای مختلف وجود داشته باشد [1401-02-17]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت راکوتان

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

کورتاژ تشخیصی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

واریس چیست و چگونه درمان می شود؟

درمان مشکلات پوست

روشهای غربالگری، تشخیص و درمان سرطان پستان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

میان چاقی و کم شنوایی چه ارتباطی وجود دارد؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

تعیین سطح شنوایی با راه های ساده در منزل

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان ترک لب

چرخش مچ پا به خارج یا پرونیشن چه علتی دارد؟

وحشتهای شبانه

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]