سلام و خسته نباسید.ببخشید اقای دکتر مادرم میخواد خط اخم یعنی بین دو ابرو رو بوتاکس کند از منشیتون سوال کردم گفتند نسبت به سنشون تا حدودی رفع میشه .خواستم بپرسم بعد بوتاکس محل قرمز یا متورم میشود ؟و اگر قرمز .میشود این علایم چند ساعت بعد رفع میشود.؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

خیر معمولا قرمزی و تورم در اثر بوتاکس خط اخم ایجاد نمیشه [1401-02-17]

پاسخ سوال پزشکیخط اخم بوتاکس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

چهار روش تشخیص جنین منگول در بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

کیست بیضه چیست؟روشهای تشخیص کیست بیضه

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

استفاده از برق برای جوانسازی پوست

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

میکرو نیدلینگ

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

لیفت صورت با نخ

درمان سرگیجه های مداوم

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

علل ناباروری در مردان

رفع جای جوش

کاشت ریش و سبیل به روش FUT