با سلام جناب اقای دکتر ایا ماساژ هورمون تستوسترون بر روی محل های رویش مو در صورت برای پرپشتی ریش و سبیل تاثیر دارد یا فقط باید ب صورت عضلانی تزریق شود؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

هیچکدام از روشهایی که اشاره کردید در درمان کم پشتی ریش و سبیل توصیه نشده. تزریق عضلانی تستسترون هم فقط در صورت بیماریهای هورمونی که با کمبود تستسترون همراه هستند و توسط پزشک متخصص غدد باید تجویز شود. [1401-02-11]

پاسخ سوال پزشکیریش

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

فریز درمانی پوست چیست و چگونه انجام میشود؟

بوتاکس خطوط پیشانی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

بی اختیاری ادرار و از دست رفتن کنترل مثانه پس از آسیب نخاعی

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

از موارد زیر اجتناب کنید

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

روشهای تعیین جنسیت جنین

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

تست نعوظ شبانگاهی آلت یا ریجی اسکن چیست؟

داروهای کشنده شپش سر

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

اصلاح فرم بینی بدون جراحی، به روش لیفت بینی با نخ

ماندگاری لیزر اندولیفت