سلام آقای دکتر پسر 19 ساله ای هستم که از 2سال پیش ریزش موی خفیف داشتم. از 5 ماه پیش شدید تر شد و به متخصص پوست و مو مراجعه کردم. ایشون هم ماینوکسل 5 درصد و قرص فیناسترید 5 تجویز کردن.بیشتر از 3 ماه از مصرف دارو ها میگذره و ریزش مو هام خیلی کم شده ولی هنوز موهام خیلی نازکه. سوالم اینه که با این وضعیت با تیغ کوتاه کردن موی سرم میتونه تاثیری در ضخامت موی سرم داشته باشه؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

خیر تراشیدن مو با تیع هیچ تاثیری بر رشد مو یا قطر آن ندارد. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو ریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

فیلر زیر چشم برای چه کسانی مناسب است؟

سونوگرافی کلیه برای تشخیص علت خون در ادرار

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کفش طبی چه مزایای درمانی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

پی آر پی در درد های عضلانی اسکلتی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رفع دردهای مزمن و تقویت شانه با فیزیوتراپی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

توصیه های غذایی برای سرطان سینه

چگونه پوستی سالم و زیبا داشته باشیم

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

بیماری سرطان بیضه چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آلزایمر

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]