با سلام خدمت دکتر حسن زاده خسته نباشید.دختری ۳۲ساله هستم چروکهای خیلی ریزی اطراف و زیر چشمم هست .میخواستم کرم ضد چروک مناسبی بهم معرفی کنید. با سپاس

دکتر جمال الدین حسن زاده :

کرمها تاثیر چندانی در کاهش چین و چروک ندارند. کرمهایی که تحت عنوان کرم دور چشم ادعای تاثیرات فوق العاده دارند ، واقعیت ندارد. کرمهای دور چشم با اثرات مرطوب کنندگی میتونند. اثرات موقتی رو در پوست ایجاد کنند. از این لحاظ هم کرمهای مختلف و مارکهای مختلف ارجحیت خاصی بر بقیه ندارند. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیجوانسازی دور چشم

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

سلامتی پوست ، مو و ناخن

کاشت ابرو چه مراحلی دارد و چگونه انجام میشود؟

بالا بردن ابرو با تزریق بوتاکس

نوار قلب جنین

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

مدیریت درد با طب فیزیکی چگونه است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آفتاب سوختگی و درمان آن

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان گرفتگی گوش در خانه

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

چگونه بعد از جراحی لیزیک از چشمها مراقبت کنیم؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]