با سلام و احترام من حدود یک سال و نیم از قرص فیناستراید 1 میلی گرم استفاده میکنم.بطور ناخواسته همسرم باردار شده اند و هفته سوم بارداری هستن.و با مراجعه به دکتر پریناتالوژیست متاسفانه پاسخی دریافت نکردیم.حالا باعث نگرانیه شدید همسرم شده .آیا جنین رو سقط کنیم؟ چقدر ممکنه باعث خطر باشه .ممنون میشم پاسخ و راهنمایی کنید.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

این بحث خیلی موارد مطرح شده اما بطور خلاصه اینکه میزان ترشح دارو از اسپرم و انتقال اون به بدن زن و جذبش به حدی کم است که احتمال اثر بر جنین به لحاظ تیوری هم بسیار کم است. از طرفی تا بحال شواهدی عینی مبنی بر بروز ناهنجاری بیشتراز معمول در این موارد دیده نشده است.توصیه به استفاده از کاندوم برای باقیمانده دوره بارداری است. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آشنایی با انواع روشهای غیر جراحی لیفت ابرو

مزوتراپی مو چیست و چه تاثیری در درمان ریزش مو دارد؟

تاثیر تزریق فیلر خط خنده در جوانسازی صورت

تکنیک تزریق ژل لب مدل روسی

آی یو آی چیست ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

مقایسه درماپن و درمارول

کبد را بیشتر بشناسیم

چگونه از کلیه های خود مراقبت کنیم؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

پی آر پی (PRP) صورت چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]