با سلام. من حدود يک سال قبل داروهاي لايه بردار زياد استفاده کرده ام و پوست صورتم خيلي حساس شده است. به طوري که حتي چند ثانيه بدون ضد آفتاب جلو مانيتور کامپيوتر نمي توانم بنشينم و صورتم قرمز مي شود و شروع به سوزش مي کند. در طول اين مدت کرم ترميم کننده و ضدالتهاب ساسکين و اسکين کد مصرف کرده ام ولي فايده چنداني نداشته است. لظفا من را راهنمايي کنيد از چه کرم هايي استفاده کنم. با تشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اگه در حال حاضر مصرف داروها رو قطع کردید و همچنان به نور حساسید پیشنهاد میکنم به متخصص پوست مراجعه کنید تا از لحاظربیماریها و حالتهایی که در اثر نور ایجاد یا تشدید میشوند بررسی به عمل بیاد. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیلایه برداری پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

پرده بکارت چیست ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

خدمات قابل ارائه در مطب دکتر آناهیتا شاهین گهر

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

آنچه قبل از عمل بلفاروپلاستی باید بدانیم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

بهترین روش برداشتن خال صورت

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لیزرهایی که برای جوانسازی و زیبایی استفاده میشوند کدامند؟

درمان موثر تعریق کف دست و پا

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

روش های درمان کراتوزیس پیلاریس یا بیماری پوست مرغی

مزایا ماندگاری و عوارض تزریق فیلر صورت

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

self stimulation خود ارضائی کودکان یا

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]