سلام اقای دکتر خسته نباشین من صورتم جای جوش داره چندها بار پانچ و لیزر فرانکشنال گرفتم اما نتیجه زیاد خوب نبوده ایا روش های سابسیژن و میکروندلینگ بهترن و شما انجام میدید هزینه چقدره

دکتر جمال الدین حسن زاده :

لطفا مقاله روشهای درمان اسکار رو که در سایت موجود است و به این موضوع پرداخته مطالعه فرمایید.به طور کلی هیچ روش درمانی به عنوان بهترین روش نمیتوان معرفی کرد. معمولا ترکیبی از روشهای مختلف نتیجه بهتری داشته که البته این نتیجه بهتر نسبی است و. کامل و صد درصد نیس. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

گزگز پاها ،دردپا،اختلالات پا

تزریق چربی در صورت های لاغر

تزریق بوتاکس برای درمان میگرن

بارداری با اسپرم اهدایی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

صدا دادن زانو چه زمانی به درمان نیاز دارد؟

درمان و علایم زگیل

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

خشکی واژن

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

تزریق بوتاکس به پیشانی

نقش عوامل محیطی در ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]