سلام بنده 23سالمه درماتیت سبوره دارم همراه با چربی کف سر وریزش مو ولی مشکل اصلی درماتیت سبوره به نظر شما کلوبتازول موثر تره یاکلوتریزون ایا قرص فلوکونازول 150 هم موثره شما به بیماران درماتیت سبوره چه شامپویی را توصیه میکنید ؟؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

داروهای فوق جز درمانهای درماتیت سبوره یک هستند هر کدام در موارد خاص تجویز میشوند و نمیتوان گفت کدامیک موثرترند. اما چون محتوی کورتون هستند تجویز طولانی مدتشون به هیچ عنوان توصیه نمیشه. شامپوهای سلنیوم سولفایو و پریتیون زینک. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیدرماتیت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

درمان بیرون زدگی دیسک های کمری

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

وقتی بچه ها درباره جنسیت و تولد سوال می پرسند

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

Effects of iron deficiency anemia on skin and hair

دکتر ظهیر عباس [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

کمر درد بهبود نیافته بعد از جراحی

نمونه برداری از توده پستان با سونوگرافی چگونه انجام میشود؟

مراقبت بعد از بارداری با اسپرم اهدایی

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

درباره جراحی لیزری جدیدترین روش درمان دیسک کمر بیشتر بدانید

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

روش تزریق ژل چانه

بخورید تا جوش نزنید