باسلام برای جلوگیری ویا درمان صدف پوستی چکارکنم خیلی نگران قرص امگا3 وزینک باویتامین داستفاده میکنم توروخداراهنمایی کنید ممنون میشم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

درمان های مختلفی برای صدف پوست وجود داره که کاربرد هر کدام بستگی به عوامل مختلف و شرایط بیمار و بیماری داره. بهتر اینه از نزدیک توسط متخصص پوست معاینه شوید و درمان مناسب براتون تجویز بشه.درمانهایی که اشاره کردید جز درمانهای اختصاصی صدف نیست. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

اثر کم کاری تیروئید برنازایی

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

انواع کمربند طبی برای کمر درد

لیفت و جوانسازی برای سنین مختلف

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

پارگی رباط صلیبی قدامی acl مفصل زانو

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

جلوگیری از ریزش مو

انگل دمودکس چیست؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

انواع بورسیت (التهاب بورس) چه علائمی دارد؟

اصلاح قوز بینی با تزریق ژل

چربی های شکمی چرا آب نمی شوند