با عرض سلام وخسته نباشید. مشکل بنده کم بودن و کورکی بودن موهای صورتم هستش وایا میشه با مصرف ماینوکسیدیل ان را به طور دایم افزایش داد یا پس از قطع مصرف دارو به حالت اولیه برمیگرد البته با توجه به مقاله ای که در سایت درج شده بود و گفته بودید که در بعضی موارد بدونه قطع دارو به حالت اولیه بر نمیگردد.البته ازمایش هورمون تستسترون هم دادم و رنجش کاملا طبیعی بود وسن بنده هم ۲۵ سال است با سپاس و تشکر فراوان.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

همونطور که خودتون گفتید احتمالش هست که اثر ماینوکسیدیل ماندگار باشه [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

لیزر کیوسوییچ چیست و چه کاربردی دارد؟

آزمایش اسپرم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بیماری های بدخیم پوستی

مراقبت از پوست کودکان

تفاوت سونوگرافی پستان و ماموگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

جوانسازی زیر چشم با تزریق ژل

دیسک توراسیک (Thoracic Disc) ؛ علائم و روشهای تشخیص

کراتین در ورزشکاران

مینای دندان چیست ؟

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]