با سلام خسته نباشید ببخشید مزاحم شدم من ی قسمت از ریش صورتم سفید شده و یه قسمت دیگه هم مثل کچل موهاش کم شده و سفید شده بنظرتون باید چیکار کنم لطفا کمک کنید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

احتمال داره دچار ریزش موی سکه ای یا آلوپسی آره آتا شده باشید.درمانهایی از جمله تزریق داخل ضایعه استفاده میشه. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیریش ریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

مزوژل جالپرو چه کاربردهایی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

علائم و علت در رفتگی کتف و شانه چیست؟

تغذیه در فوتبال ( قسمت دوم )

چگونه بعد از جراحی لیزیک از چشمها مراقبت کنیم؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

بهترین روشهای رفع کک و مک صورت چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

رولر وکیوم

کیست درموئید تخمدان چیست و چگونه تشخیص داده میشود؟

تفاوت کرمهای مرطوب کننده

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

بیرون زدگی دیسک گردن چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]