سلام آقای دکتر خسته نباشید، من چن ساله یه لکه قهوه ای کم رنگ وسط پیشونیم هست تا حالا برا درمان اقدام نکردم.لکه حاملگی هم نیست دلیلشو نمیدونم.میخواستم بپرسم میتونم از کرم هیدروکینون به تنهایی برای لایه برداری استفاده کنم؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

البته هیدروکینون جز درمانهای ضد لک هست و نه لایه بردار .بستگی به نوع لک داره که هیدروکینون موثر باشه یا خیر. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

مزایای روش پیوند مو ترکیبی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان اکنه وجوش با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

آرنج تنیس بازان یا تنیس آلبو: علت و علائم

تبخال تناسلی چیست و چگونه درمان میشود؟

ماینوکسیدل چیست؟

زاویه سازی فک و صورت بدون جراحی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

عمل زیبایی درشت کردن چشم یا اپی کانتال

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کرایولیپولیز وکیوم دار دو طرفه ، چهار طرفه یا پلیتی ؟

تقویت حافظه

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]