سلام در23سالگی ظرف دو هفته جوشهای زیرپوستی به شکل تجمع چربی زیادی زدم که فورا به جوشهای چرکی بزرگی تبدیل شدن با ایجاد اسکار عمیق درهفتاد درصد صورتم یک دوره راکوتان تجویز شدکه تا شش ماه بعدش هم جوش نزدم از ترس بازگشت مجددمشکل با آزمایش هورمونی برای من سیپروترونکامپاند تجویز شدکه به مدت شش سال پی در پی خوردم ودیگه جوش نزدم .الان دوباره به خواست خودم آزمایش دادم که دکتر زنان گفتن به علت مصرف قرص دچار تنبلی تخمدان شدم وباید قرص رو قطع کنم و من باید چه کنم تا جوشهای شدید برنگردن خانم سی ساله مجرد

دکتر جمال الدین حسن زاده :

فعلا اگه جوش ندارید نیاز به اقدام درمانی یا پیشگیرانه برای جوش نیست. بی مورد دچار اضطراب عود جوش نشید. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت راکوتان

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

درد شانه

آیا لیزر موهای زائد زیر بغل خطرناک است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

فواید پاکسازی پوست چیست ؟

مزوتراپی مو چیست ؟

دکتر محمد رفیع منزلت [ پوست ، مو و زیبایی ]

پرسش و پاسخ درباره وازکتومی یا بستن لوله در مردان

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

شخصیت اسکیزوتایپال

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

مزایا و خطرات سونوگرافی پستان چیست؟

ارتروز ـ قسمت اول

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

مخچه ، فراتر از حفظ تعادل

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]