سلام دکتر میخواستم بپرسم شما خال های روی صورت هم لیزر میکنید؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بله ،البته ذکر این نکته ضروریه که الزاما لیزر بهترین درمان برداشت خال نیست.و لیزر تنها در موارد خاصی در برداشتن خال استفاده میشه و نه در همه موارد وحتی اکثر موارد. سایر روشهای درمانی مانند جراحی،تراش ، آر اف و.....هستند. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیخال لیزر پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

جوانسازی با میکرونیدلینگ

سوء تغذیه در بیماریهای مادرزادی قلب - مقدمه

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

سونوگرافی لگن از طریق بررسی شکمی ، ترانس واژینال ، ترانس رکتال

همه چیز در مورد تزریق ژل لب

درمان آرتروز و ساییدگی زانو در طب سنتی

بهترین راه ها و روش های جوانسازی گردن

علل و علائم تورم غدد لنفاوی کشاله ران و تشخیص با سونوگرافی

روشهای تزریق داخل مفاصل محیطی و بافت نرم

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]