سلام و عرض ادب . من ۱۹ سالمه و الان چند ساله از جوش های قرمز و چرکی روی گونه و اطراف لبم رنج میبرم . آزمایش های زیادی انجام دادم و خانم دکتر شاه غیبی تشخیص آندومتریوز دادن و الان ویسان مصرف میکنم . موهای سرم هم وضعیت نابسامانی داره و نازک و کم پشته و کف سرم مشخصه ، میشه راهنماییم بفرمایید ؟ من الان در همین ماهه که شروع به مصرف ویسان کردم و این آیا خودش باعث رفع مشکلاتم نمیشه ؟ باید به دکتر پوست مراجعه کنم ؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

ویسان جز درمان آندومتریوزتون هست. بنظر میرسه بهتره همزمان با این درمان درمان سایر مشکلهاتون بخصوص جوشها رو انجام بدید. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

تکنیک ها و محدودیت های جراحی لیزری دیسک کمر

بررسی میانگین حجم تیروئید افراد نرمال با سونوگرافی

توصيه های برای كاهش مصرف انواع قندها و شیرینی ها

سبزیجات و اهمیت آن

طب مکمل و تغذیه و درمان در کشیدگی و رگ به رگ شدگی

بهترین مارک های بوتاکس در ایران

درد قفسه سينه در كودكان و نوجوانان

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

عوارض تزریق ژل خط اخم

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]