سلام اقای دکتر.چند وقت پیش بخاطر ریزش مو اومدم مطب،بعد از انجام ازمایش خون و هورمون،واسم قرص اهن و محلول ماینوکسیدیل تجویز کردین،بعد از چندین ماه مصرف هم ریزش مو قطع شد هم موهام دوباره پرپشت شدن تقریبا الان که دارو ها رو قطع کردم دوباره بشدت ریزش مو دارم و موهام کم پشت شدن .چیکار باید بکنم؟دارو دیگه ای نیست که مصرف کنم؟؟؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

ماینوکسیدیل رو ادامه بدید. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو ماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

دلایل خارش پوست در بهار و درمان آن

قولنج کلیه چیست؟

تکنیک پی ال دی دی چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

از دست دادن دندان یعنی تحلیل استخوانها

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

جوانسازی پوست با روشهای تزریقی

شخصیت اجتنابی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

تزریق پی آر پی و کاربردهای آن

ملانوم پلکی چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

خونریزی های غیر طبیعی رحم در پریودی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]