سلام من یک دختر 28 ساله هستم که مدت 3 سال هست دچار ریزش مو شدید هستم درابتدا قرص اسپیرونولاکتون مصرف کردم که به شدت اذیت شدم و متوجه شدم دچار پلی کیستیک سینه هستم که سریعا برای کاهش تورم سینه ام قرص را قطع کردم بعد از ان به تشخیص متخصص زنان از قرص های هورمونی نتونستم استفاده کنم. الان سوالی هست اینکه ایا مزوتراپی تاثیری دارد؟ دوم دکتر جدید پوست و مو قرص فیناستراید تجویز کرده؟ایا ضرری برای سینه هام نداره؟باتوجه به اینکه این قرص مخصوص مردان است؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

قرص فیناستراید مخصوص مردان نیست.عوارض این قرص در خانمهای غیر باردار کمتر از عوارض اون در مردان است. مزوتراپی رو میتونید. امتحان کنید.نتایج تجربتا نسبی است و گاها رضایتبخش. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو مزوتراپی مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

کلیپ ارتودونسی جهت اصلاح روابط دندانی 2

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

تومور بدخیم پلک چشم چیست و علل، علائم و درمان آن

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

علت انجام سونوگرافی بیضه چیست؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آیا جای زخم و بخیه با لیزر خوب میشود؟

درمان ریشه

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

چرا برای درمان آکنه داکسی سایکلین تجویز می‏شود؟

علت کمر درد در ایستادن و راه های پیشگیری و درمان آن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

انواع بریس Brace یا ارتز Orthosis