سلام می خواستم بدونم انجام لیزر برای رفع جوش های صورت دايمی یا پس از مدتی بر می گرده؟ در ضمن می خواستم بدونم فعالیت مطب از کی آغاز می شه؟ ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام. البته کاربرد لیزر بیشتر در درمان عوارض و اسکار آکنه است و درمان جوشهای فعال عمدتا دارویی است. فعالیت مطب مجددا آغاز شده است. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت اسکار آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

قطع نخاع در ناحیه ی کمر و گردن

ویژگی کلینیک کاشت مو

بهترین زمان برای ترمیم تزریق ژل لب

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

عفونت قارچی پوست سر

تجربه کمترین عوارض در جراحی افتادگی پلک

اختلالات روانی و طب سوزنی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

مشکلات و عوارض لیپوماتیک ( قسمت دوم )

جوانسازی پوست با میکرونیدلینگ

آیا لیزر موهای زائد عوارضی هم دارد؟