سلام. آقای دکتر من 32 ساله هستم. اصلا عادت اخم کردن ندارم اما روی پیشانی ام خط اخم خفیف ایجاد شده. آیا بوتاکس میتواند خط اخم بنده رو از بین ببره؟ منظورم اینه که مکانیسم عمل بوتاکس که جلوگیری از اخم کردن هستش، فقط روی خطوطی که بر اثر اخم کردن ایجاد شده اثر داره یا اینکه دلیل به وجود آمدن خطوط هرچه باشد فرقی نمیکنه.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام . بیشتر روی خطوط حرکتی اثر داره. خطهای اخم غالبا حرکتی هستند. گاهی اوقات برای از بین بردن خطوط علاوه بر بوتاکس نیاز به سایر روشهای درمانی مانند تزریق فیلر ،جراحی و لیزر هم هست. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس خط اخم

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

چه چیزهایی موجب اضطراب جنسی می شود؟

فتق بیضه ها چیست؟

عوامل موثر در ریزش مو

کمردرد و کار با کامپیوتر چه ارتباطی با هم دارند؟

تغذبه در دوران عادت ماهانه

صرع چیست و درمان غذایی آن چگونه است ؟ قسمت اول

تزریق چربی چه مزایا و عوارضی دارد؟

روش های ترمیم جای بخیه بعد از جراحی پستان

سندرم مین یا سندرم مفصل توراکو لومبار