سلام روز بخیر خانم مجرد سی و پنج ساله هستم سه تا سوال داشتم ممنون که پاسخگو هستیدسوال اول اینکه برای خط خنده از بوتاکس استفاده می شود یا ژل؟ عوارض بوتاکس و مراقبتهای بعد از بوتاکس کردن را می فرمایید؟ و سوال آخر اینکه استفاده از رنگ موی تیره باعث زیاد شدن موی سفید می شود؟ سپاس

دکتر جمال الدین حسن زاده :

درمان معمول خط خنده ، تزریق ژل هست.بعد از تزریق بوتاکس عدم ماساژ ناحیه، خم نشدن به سمت جلو و منقبض کردن عضلات صورت توصیه میشه.جواب سوال آخر منفی است. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل تزریق بوتاکس خط خنده

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

جوانسازی با الکترونیدلینگ

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

جراحی همزمان لیفت و پروتز پستان چیست؟

موها و سلامتی

عوامل ایجاد کننده ی آسیب های مو

روش جراحی رادیکال پروستات چگونه است؟

تشخیص بیماری پریاپیسم

جوانسازی و پاکسازی پوست با میکرودرم

نسخه ورزشی چیست

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تبخال تناسلی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]