سلام اقای دکتر وقتتون بخیر من میخوام برای صورتم تزریق چربی انجام بدم ،چن سوال داشتم خدمتتون اینکه امکانش هست بدنم چربی نداشته باشه دوم اینکه اگه تکرار کنم تزریق رو امکانش هست ماندگاریش چن سال بشه

دکتر جمال الدین حسن زاده :

خیلی بعیده امکان برداشت چربی نباشه.معمولا با تکرار تزریق چربی احتمال ماندگاری چربی بالاتر میره [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیتزریق چربی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آیا جایگزینی جهت درمان با رو آکوتان وجود دارد

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

جراحی پلک

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در دیابت نوع 2

بررسی تأثیر کووید 19 بر وضعیت زنان باردار

جوانسازی پوست و لیفت صورت در سنین مختلف

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

اختلال دوقطبی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

تزریق استروئید در ستون فقرات گردنی

انواع کرم های لایه بردار و تاثیر آنها

بررسی سقط جنین با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]