با عرض سلام و خسته نباشید . من مردی متاهل هستم که در بالای آلت تناسلی یک زگیل تناسلی دارم. میخواستم بدونم احتمال سرایت به فرزندم در منزل وجود دارد؟ و اینکه احتمال بروز بیماری های مرتبط با این ویروس درآینده چقدر است؟ با سپاس فراوان از شما

دکتر جمال الدین حسن زاده :

راه انتقال زگیل تناسلی بیشتر تماس پوستی و بیشتر تماس جنسی است و احتمال انتقال از طرق دیگر کم است.احتمال ابتلا ی همسرتان بالاست. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیزگیل تناسلی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

روش های مراقبتی از پوست چرب

درباره کرونا ویروس بیشتر بدانید

درمان قطعی کچلی سکه ای؛ شایعه یا واقعیت

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

آیا ضد آفتاب در پاییز و زمستان ضرورت دارد؟

تاثیر لیزر فرکشنال

ویتامین D3

قارچ های پوستی چیست و چگونه ایجاد میشود؟

پوست کودکان

لک زیر چشم به چه دلایلی ایجاد شده و چگونه درمان میشود؟