سلام. آقای دکتر بنده حتی هنگام اخم نکردن و آرامش صورت باز هم دو تا خط خیلی ضعیف بین دو ابروم دیده میشه. آیا تزریق بوتاکس این دو خط رو از بین میبره؟ خطها بسیار کم عمق هستن

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اگه خطها عمیق نباشند تنها تزریق بوتاکس کافیست . در موارد خطهای عمیق ممکنه نیاز به سایر روشهای درمانی از جمله تزریق فیلر باشه. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیتزریق فیلر تزریق بوتاکس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

مقاومت به درمان کم شنوایی را جدی بگیرید

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

مهمترین علل دانه های قرمز روی پوست

بیش فعالی کودکان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

موها و سلامتی

تاثیر ورزش در ناباروری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

چسبندگی مادرزادی و کشیدگی نخاع

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

لک صورت یا ملاسما را چطور درمان کنیم؟

مزوتراپی صورت چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

نکاتی در باره شیو کردن

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]