سلام آقای دکتر وقتتون بخیر خسته نباشین. من یه هفته ای میشه ک اومدم مطب تون واسه جوش های صورت بهم محلول اریترومایسین و ژل ایزوتن دادین. محلول و که میزنم پوستم خشک و قرمز شده جوری ک اخر شب انقد سوزش داره زیاد نمیشه ژل و روی صورتم بزارم و زود میشورم. ممکنه حساسیت داشته باشم؟ یا مصرف همزمان این دو تا دارو برای پوستم مشکلی نداره؟؟ ممنون میشم جواب بدین

دکتر جمال الدین حسن زاده :

تعداد دفعات استفاده رو کمتر کنید مثلا دو شب در هفته بعد بتدریج زیادش کنید. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

درد پاشنه پا یا پلانتار فاسیا

پاییز؛ فصل دردهای سیاتیک

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

آیا ریزش مو با الگوی زنانه قابل درمان است ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بارداری خارج از رحم چه زمانی مشخص میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

فرورفتگی ناخن در گوشت

نحوه صحیح استفاده ازداروهای موضعی ضدجوش یا اکنه

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

نمونه برداری از پستان با سوزن ضخیم چه مزایای دارد؟

علت و علائم آبسه چیست و نحوه تخلیه آبسه در منزل چگونه است؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

درمان یبوست در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]