سلام خسته نباشید من در همه جای صورتم ریش در نیومده و اینکه در نت سرچ کردم و دیدم که خیلی ها از محلول ماینوکسیدیل راضی هستند . درجایی دیدم که فردی میگفت پس از قطع این محلول مو های صورت به حالت اول در میاد. میخواستم بپرسم که ای حرف صحت داره؟ و اینکه اگر درست باشه راه حلش چیه؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در مورد ریزش موی ارثی سر این مطلب درسته اما در تجربه با بیماران اثر این محلول در ناحیه ریش قابل قبوله. راه حل آخر کاشت مو هست. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیریش ماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

اختلال پردازش مرکزی شنوایی چیست ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

کاشت مو در زنان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

دمودکس چیست و چگونه درمان میشود؟

ماسک وماساژ صورت

انواع سونوگرافی 3 بعدی و 4 بعدی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

مزایا، عوارض هزینه و نحوه استفاده ماینوکسیدیل

مزایای تزریق پروفایلو برای پوست

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

ریزش موی سکه ای

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

روش صحیح تشویق کودک

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]