سلام آقای دکتر حسن زاده من مدتی هست که جوش های خیلی بد و بزرگی زدم و تحت درمان بودم و از قرص های داکسی ساکلین و آزیترومایسین و استر و نولاکتون استفاده میکنم و چند تا شوینده و محلول موضعی و3 ماهه که تحت درمانم اما خیلی تغییر نکردم و باخوردن داکسی سالین تعداد جوش هام بیشتر شد و عفونی هستن و خیلی هم درد میکنن اگه چیزی بهشون برخورد د کنه. و قرمز میشن واطرافشونون خیلی پوسته پوسته شده و کرم ایزوتن مصرف میکنم وهمین طور کلیندامایسین ممنون میشم راهنماییم کنید.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

مواردی که جوش به درمان‌های معمول جواب نمیده، متخصصین پوست ممکنه از داروهای موثر تر و گاها درمان‌های غیر دارویی استفاده کنند. با مراجعه به متخصص پوست درمان رو ادامه بدید. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

راه های جوانسازی پوست

علائم و علت در رفتگی کتف و شانه چیست؟

راهکارهاي کاهش اشتها

ماندگاری تزریق ژل چقدر است؟

نشانه های ضرب خوردگی و آسیب به ستون فقرات

علت آفت دهان

پیچ خوردگی تخمدان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

مراقبتهای پس از عمل جراحی رینوپلاستی ( جراحی زیبایی بینی)

دکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]

لیزر موهای زائد

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]