سلام اقای دکتر خسته نباشین من مدت ۴ساله که جوش میزنم چند بارم دکتر رفتم و خیلی مراقب پوستم هستم دیگه واقعا خسته شدم ولی بازم به شدت جوش میزنم و جاهاش حالت قرمز رنگ میمونه و روز به روز بیشتر میشه وجوشام فقط در ناحیه صورتم هستش اصلا بدنم یه جوشم نداره فقط صورتمه اگه راهنماییم کنید ممنون میشم اقای دکتر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

با سلام خوب جوش یک روند‌ طولانی داری و در بعضی موارد ممکنه چند سال ادامه داشته باشه. این چیز دور از انتظار و عجیب و غریبی نیست.اما اگه جوش‌هاتون براتون مشکل سازه بهترین کار اینه به توصیه ها و درمان‌های متخصص پوستتون ادامه بدید. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بی اشتهایی عصبی (آنورکسیا)

جراحی کم تهاجمی ستون فقرات چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چه کسانی کاندیدای مناسب لیفت شقیقه هستند؟

بیماریهای شایع چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

علائم، تشخیص و درمان فتق دیسک

خارش حاملگی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

ورم حاد معده چیست؟

هر نقص شنوایی با اختلالات تکلم همراه نیست

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]