سلام دکتر من 18سالمه اومدم پیشتون واسه جوش صورت شماهم بعد آزمایش واسم قرص نورم اسکین 60تا نوشتید تا الان 51تاشو مصرف کردم ولی جوشام اصلا تغییر نکرده ولی هم چشام هم لبام خشک شده ممنون میشم راهنمایی کنید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در اوایل شروع این دارو ممکنه ضایعات پوستی تشدید پیدا کنند. خشکی لب و‌ دست جز عوارض معمول دارو ست.داروها رو ادامه دهید و پوست و آبتون رو با کرمها مرطوب کننده چرب کنید [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آیا دژنرسانس هسته دیسک در بیرون زدگی دیسک نقش اصلی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

تورم دست

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

خدمات قابل ارائه در مطب دکتر آناهیتا شاهین گهر

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

تاثیر مصرف امگا 3 بر روی پوست

علل ترک خوردن وپوسته ریزی لب

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

پس از لیفت شقیقه به چه مراقبتهایی نیاز است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

انواع سونوگرافی در دوران حاملگی

بیماری پیرونی یا کجی آلت تناسلی مردان چیست؟