سلام جناب اقای حسن زاده من ۱۹سالمه خیلی خیلی ریزش مودارم اگرامپول بیوتین وبپانوکس استفاده کنم جواب میده وریزش موی سرم برطرف میشه واین که بایدحتما باتجویزپزشک این امپولهارواستفاده کنم وچجوری تاچه مدتی بایدامپول بزنم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام استفاده و تجویز این آمپول‌ها در درمان ریزش مو جنبه علمی ندارد و توصیه نمیشه [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

نکات مربوط به لیزر موهای زائد

نکات مهم در تزریق فیلر چانه

مراقبت از کمر و ستون فقرات در مقابل افزایش سن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

آشنایی با علل انجام آنژیوگرافی قلب

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

روابط جنسی و باروری در زنان و مردان با وجود آسیب طناب نخاعی

تزریقات مفصلی و تاندونی به چه علت انجام می شوند؟

اسکولیوز یا کجی ستون فقرات چیست؟

عوارض قرص های ضد بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

اقدامات لازم پیش از تصویر برداری چیست؟