سلام آقای دکتر وقت بخیر من در بچگی پیشانیم شکسته الان جاش مونده ،میشه کاریش کرد ؟تو زمینه ی کاری شما هست؟؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بله بستگی به شکل و نوع اسکار از انواع روش‌ها می‌توان استفاده کرد. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیاسکار

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

ترک سیگار قبل از انجام جراحی دیسک با لیزر پلاسما

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

جوانسازی و ترمیم پوست با لیزر فرکشنال co2

انواع ویروس هرپس سیمپلکس

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

عوارض سزارین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درباره دستگاه آی پی ال بیشتر بدانید؟

فواید زایمان طبیعی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

نکات قابل توجه قبل از کرایولیپولیز حتما بخوانید

علت ریزش شدید موی بدن

تنگ کردن واژن

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]