خانمی هستم 36 ساله سلام مدتی است اگزما خارش شدید و ضخیم شدن پوست و تیره شدن رنگ آن در ساق پا و چند قسمت دیگر بدن دارم روی سینه و دکتر مراجعه کردم کلوبتازول وقرص کورتون داد که من فقط پماد بتازول را مصرف کردم خیلی بهتر شد ولی مجدد بعد ازچند وقت دوباره عود کرده لطفا راهنماییم بفرمایید آزمایش هم دادم جوابش را خدمتتان میفرستم آیا سدیمانتاسیون بالا خطرناک هست؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سدیمان به تنهایی تشخیصی نیست اما نیاز به پیگیری داره . حتما به یک متخصص داخلی مراجعه کنید. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیاگزما

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آلوپسی آندروژنتیک و ارتباط آن با آندروژن

تعداد جلسات مجاز کرایولیپولیز و زمان کاهش سایز

چیت میل چیست؟

از عوارض کورتون بر پوست چه میدانید؟

لاغری

کاربرد روش تصویربرداری ام آر آی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تزریق فیلر زیر چشم چه کاربردی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان آفتاب سوختگی