با سلام اقای دکتر سوالی داشتم ک من پوستم مختلطه و هر شب با ژل شستشو مخصوص پوست چرب پوستمو میشورم و بعد بلافاصله مرطوب کننده میزنم ایا شستن هر شب صورت عوارض داره یا نه؟ایا زدن ضد افتاب فاقد چربی ک واسه پوستم اسفاده میکنن اگه دور چشمم بزنم مشکلی نیست یعنی باعث چروک زیر چشم نمیشه ؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

نه مشکلی نیست. زدن ضد آفتاب روی پوست اطراف چشم مشکلی نداره و باعث چین و چروک نمیشه فقط مواظب باشید داخل مخاط چشم نره. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بدخیمی بیضه شایع ترین سرطان در مردان جوان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بخورید تا جوش نزنید

جلوگیری از خشکی پوست در هوای سرد

مهمترین نکات کاشت موی طبیعی

ترک پوستی یا استرچ مارک چیست؟

اعتماد به نفس پائین و روشهای ابراز وجود: قسمت اول

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

تفاوت زگیل تناسلی و زائده های پوستی

سیانوز ( کبودی ) در کودکان

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

عفونت کلیه چیست؟