سلام آقای دکتر وقتتون بخیر قبلا هم در مورد استریا ازتون مشاوره گرفتم روز به روز ترک هام دارن زیادتر میشن رنگشون سفیده دارم دیوونه میشم از دوستام شنیدم میگن راه بهبودی داره شما اینو تایید میکنین؟ که وقت و هزینه براش صرف کنم؟ خواهش میکنم اگه امکان بهبودی داره بهم بگیین خیلی فکرمو مشغول کرده.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بهبودی کامل نیست و نسبی هست. میشه مزوتراپی ، کربوکسی ، آراف ، لیزر و میکرونیدلینگ انجام داد [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیترک پوست مزوتراپی میکرونیدلینگ

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

همه چیز در مورد دستگاه بیوفیدبک و نوروفیدبک

رژیم گرفتن کنترل وزن نیست

لیفت با نخ، روشی غیر جراحی برای جوانسازی پوست

مراحل کاشت سبیل و ریش

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لب های زیبا با تزریق ژل لب

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق بوتاکس

علل و درمان قرمزی و التهاب گونه ها

لک صورت (ملاسما) علت، علائم، درمان

راهنمای واکسیناسیون کرونا در بیماریهای پوستی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]