سلام دکتر خسته نباشید خاتمی۴۰ساله هستم حدود۴سالگی دچارسوختگی درناحیه ی صورت وگردن شدم ایاروش درماپن اثارشوب حداقل میرسونه؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

میکرونیدلینگ جز درمان‌های اسکار میتونه بکار گرفته میشه.اما واقعیت اینه در مورد اثرات این روش درمانی توسط بعضی افراد غیر متخصص اعراق شده.در درمان اسکار بستگی به نوع اسکار از ترکیب روش‌های مختلف استفاده میشه تا حداکثر نتیجه حاصل شود. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیمیکرونیدلینگ اسکار

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

برگشت یا ریفلاکس ادراری چیست ؟

آلوپسی آندروژنیک چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان لبخند لثه ای با تزریق بوتاکس

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

نقش تغذیه در پیشگیری از ریزش مو

آیا ابروهای کاشته شده میریزند؟

علائم و درمان تنیس البو یا آرنج تنیس بازان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سونوگرافی برست و آگزیلاری چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

خونریزی بعد از یائسگی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]