سلام آقای دکتر وقتتون بخیر آقای دکتر برای توقف ریزش موی سرم و رویش دوبارش پیش دکتر رفتم گفتن یه روش جدید اومده که دارو رو داخل سر تزریق میکنن گفتن ۱۰۰ در ۱۰۰ جواب میده گفتن یه داروی جوانسازی تزریق میکنن خواستم بدونم چه روشی هست و آیا این حرف درسته ؟ عوارض داره این کار یا نه؟ ممنون میشم جواب بدیدچون واقعا بجز شما کسی رو نداشتم ازشون سوال بپرسم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام در روش مزوتراپی از تزریق بعضی مواد به داخل پوست استفاده میشه و جز روش‌های درمانی در بعضی موارد ریزش مو است اما این مطلب که این روش در صد درصد موارد موثر است پایه علمی ندارد. پیشنهاد میشود جهت تشخیص نوع ریزش مو و درمان مناسب احتمالی به متخصص پوست و مو مراجعه فرمایید، [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو مزوتراپی مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

مشاوره قبل از ازدواج

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مراحل تزریق چربی به باسن

بیماری بهجت چشم چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

علت های چرخش مچ پا به داخل و روش های درمان پای چرخیده

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

اهمیت مصرف آب در ورزشکاران

درمان چین و چروک ، گودی وسیاهی دور چشم

تقویت ابرو با مزوتراپی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

مرطوب کننده ها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]