سلام.من پسری 27 ساله هستم که با زنی 27 ساله و طلاق گرفته آشنا شدم و یک مرتبه 17روز پیش بدون کاندوم با وی سکس داشتم که قرص لوونورژسترل مصرف کرد و دیروز هم با کاندوم با او سکس کردم که پس از پایان کار کاندوم در دستگاه تناسلی زن باقی ماند و پس از بیرون آوردن کاندوم تمام مایع منی از داخل کاندوم بیرون ریخت اما دوباره قرص لوونوژسترل استفاده کرد یکی 1ساعت بعد از نزدیکی و یکی هم 12 ساعت بعد یعنی امروز صبح. با این شرایط چند درصد احتمال بارداری وجود دارد؟ از کجا باید مطمئن شوم که باردار هست یا خیر؟ اگر آزمایش خون واسه اطمینان 100% بخواد برود چند روز دیگر باید برود؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، به مطلب روش های اورژانسی در سایت مراجعه کنید. میزان موفقیت این روش بیش از 98 درصد است. آزمایش خون بارداری در صورت تعویق پریود بهترین کار است. برای انجام آزمایش در همان روز تعویق پریود نیز می توانند آزمایش بدهند. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

فتق مغبنی یا هرنی اینگوینال(inguinal hernia) چیست؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

همه کاربردهای پی آر پی در مراکز پوست و مو

علل وزوز

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

بررسی کلینیکی نوزادان دو قلو از سال 1367 تا 1373

دکتر ایرج حق شناس [ فوق تخصص بیماریهای نوزادان ]

چسبندگی مادرزادی و کشیدگی نخاع

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

مزایا و معایب ارتوکین تراپی چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رابطه ی فولیک اسید و تولد کودکان لب شکری

درمان اسکار آکنه با کراس

خارج کردن عدسی طبیعی چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]