سلام اقای دکتر من پسری هستم 25 ساله روصورتم لکه های قهوه ای خیلی ریز به صورت نقطه نقطه پراکنده هست چه پیشنهاد میدین که استفاده کنم البته ضدافتابم تازه دو ماهه شروع کردم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در صورتی که کک مک یا لنتیگو باشد با درمان لیزری برگشت دارد ولی ضد آفتاب برای پیشگیری از بیشتر شدن مفید است [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیکک مک درمان لک

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

دلایل ایجاد حساسیت به رنگ مو

کیست درموئید تخمدان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ایا چروک پنجه کلاغی دور چشم قابل درمان است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

ماساژ سر و صورت

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

پاک کردن تاتو های قدیمی

جراحی لیفت سینه، بهترین روش بالا کشیدن سینه افتاده چیست؟

انواع عوارض و مزایای لیزر رنگدانه های پوستی

عوامل موثر بر حالت و سلامت پوست