با سلام من 30 سال دارم و چشامم ضعیف نیست ولی هروقت که از خواب بیداری میشم درد زیادی تو چشام احساس میکنم که دلم نمیخواد چشام رو باز کنم و باید بگم که خواب خیلی سبکی دارم میخواستم بدونم دارو خاصی هست که چشم درد صبحم یا بعد خوابم رو کمتر کنه چون بلند شدن از خوابو واقعا سخت میکنه ممنونم

دکتر سیروس بخت آور :

درود و ادب . این درد به احتمال زیاد به خود چشم ارتباطی ندارد . خصوصا اگر با کاهش دید و تاری همراه نباشد و این درد یک درد ارجاعی می باشد و یا مربوط به سر درد و گردن درد می باشد . لذا باید هم چشم معاینه شود و هم یک معاینه کلی هم صورت گیرد . [1397-07-03]

پاسخ سوال پزشکیخواب درد دارو

آدرس مطب : اصفهان ، آمادگاه ، ساختمان آژند ، بلوک بی3 ، طبقه سوم ، واحد 301
تلفن : 32240818 - 031

چرا گاهی سونوگرافی را باید تکرار کرد؟

تزریق چربی زیر چشم چقدر ماندگاری دارد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

توصیه هایی جهت کاهش عوارض رنگ مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

اقدامات لازم پس از کاشت مو به روش ترکیبی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

جراحی همزمان لیفت و پروتز پستان چیست؟

پاک کردن صحیح آرایش صورت

بارداری ماه اول برای پدران

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

کنترل چاقی و افزایش وزن در کودکان

انواع رادیوگرافی دندان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]