با سلام خاستم بدونم قرص تیوریدازین با توجه به عوارضش باعث مشکلات چشمی می شود؟ ممکنه باعث نابینایی شود

دکتر سیروس بخت آور :

درود و ادب . ممکن است بتواند باعث مشکلات چشمی و اختلال در کار شبکیه (پرده چشم) شود ولی باعث نابینایی نمی شود ، اثر آن تدریجی می باشد . [1397-07-03]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، آمادگاه ، ساختمان آژند ، بلوک بی3 ، طبقه سوم ، واحد 301
تلفن : 32240818 - 031

درمان ساییدگی یا استئوآرتریت مفصل زانو با طب فیزیکی

تاثیر دستگاه RF برای لاغری چقدر است ؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

علت و درمان عفونت قارچی پستان

تشخیص اختلال چرخشی در اندام تحتانی با عکس الایمنت

سؤالات رایج لابیاپلاستی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تغذیه و رژیم غذایی برای کاهش خطر سرطان

بهترین روش رفع خطوط بین ابروها یا خط اخم

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تغذیه و بیماری های دهان و دندان ( قسمت اول)

تغذیه و طب سنتی در درمان بواسیر